Tietovuotojen tarkistus

Data Leak Checker -toiminto etsii yksityisiä tietojasi sekä Internetistä että pimeästä verkosta (luottokorttinumeroista sosiaaliturvatietoihin). Jos tietosi tulevat julkisesti saataville, Data Leak Checker varoittaa sinua.

Jos sinulla ei ole Kaspersky Plus- tai Premium-tilausta, toiminnot ovat rajoitetusti käytettävissäsi: sovellus tarkistaa vain My Kaspersky -tilisi tietovuotojen varalta. Sinun on myös käynnistettävä tämä tarkistus manuaalisesti. Kaikki toiminnot ja automaattinen tilin tarkistus ovat käytettävissä, jos sinulla on voimassa oleva Kaspersky Plus- tai Premium-tilaus.

Kyberrikolliset voivat päästä käsiksi erilaisiin verkkotietokantoihin ja varastaa käyttäjien tilitietoja. Näiden toimintojen avulla voit selvittää, onko tilitietojasi varastettu, ja suorittaa suositeltuja toimia tietojesi suojaamiseksi.

Jos tarkistuksessa selviää, että tietosi saattavat olla julkisesti saatavilla, Kaspersky-sovellus ilmoittaa sinulle siitä ja näyttää luettelon sivustoista, joissa tietovuoto on voinut tapahtua, mahdollisen vuodon päivämäärän ja tietoluokan, joka voi olla julkisesti saatavilla.

Kaspersky-sovellus antaa sinun tarkistaa mahdolliset vuodot oman tilisi lisäksi myös muilta käyttäjätileiltä, esimerkiksi ystäviesi tai perheesi tileistä.

Jos sinulla on voimassa oleva Kaspersky Plus- tai Premium-tilaus, voit asettaa automaattiset tarkistukset jopa 50 tilille oman My Kaspersky -tilisi lisäksi.

Kun käyttäjätilejä tarkistetaan, Kaspersky ei hae tietoa tekstimuodossa. Se käyttää tietoa vain määritetyn tarkistuksen suorittamiseksi eikä tallenna tietoa. Vuodon havaittuaan Kaspersky-sovellus ei pääse käsiksi käyttäjätietoihin. Se antaa tietoja vain tietoluokista, jotka voivat olla julkisesti saatavilla.

Tässä osiossa

Tilisi tarkistaminen